Як зберегти тепло в пляшці?

Використовуйте фольгу, намотуючи її у кілька шарів на ємність із їжею чи напоями. Для цієї мети підійде спеціальний папір для випічки. Застосовуйте для теплоізоляції поролон та пінопласт, подрібнивши останній у крихту та уклавши в поліетиленовий пакет.

Нагоді термосумка для пляшечок – вибирайте ту, що здатна утримувати температуру від 37 до 40 градусів близько двох годин. Воду потрібна зберігати у термосі. Найзручніше використовувати легкі термоси невеликого об'єму, які можуть зберігати воду теплою до десятої години. Буде корисною та водонепроникна сумка.

Прогрійте їх у мікрохвильовій печі протягом 2–3 хвилин, а потім покладіть в холодильник поруч з контейнером. Вони підтримуватимуть температуру їжі. Заповніть порожні місця рушниками. Вони повинні щільно прилягати до контейнеру з їжею, щоб не випускати тепло.