Як розм’якшити масло для крему?

Натерти масло на тертці з великими отворами. Для того, щоб масло при цьому в руці не тануло, оберніть його кінець невеликим шматочком харчової плівки або пергаментного паперу. Залиште натерте масло на 1-2 хвилини. Масло готове до роботи.

Потрібно просто налити на хвилинку в склянку води окріп, а потім швидко гарячою склянкою накрити шматочок масла. Буквально через хвилини воно готове до намазування на хліб будь-якої твердості.

Вершкове масло нарізати кубиками і змішати з цукром у глибокій мисці. На найнижчій швидкості міксера збивайте продукти до повного змішування, потім увімкніть міксер на максимальну швидкість і збивайте масло приблизно 1 хвилину, поки не отримаєте легкий крем із консистенцією вершків.

Невдалі інгредієнти для крему Не можна використовувати для десерту масло, яке вам саме по собі не подобається. Добре підійде смачне, обов’язково натуральне, солодко-вершкове масло перевіреного виробника жирністю 82,5%.