Які суші не шкідливі?

за можливості відмовтеся від тих видів суші, у складі яких є сира риба. Краще віддайте перевагу видам, у яких використовують мариновану, солону або, в крайньому разі, копчену рибу; не варто купувати суші, пропоновані на прилавках супермаркетів.

Головний “гріх”, який приписують суші, – сира ряба, що входить до їхньої рецептури. В її м’язах можуть жити паразити, які дуже небезпечні для організму людини. Саме тому японці на додаток до суші подають васабі та імбир.

Так. Деякі їхні види досить низькокалорійні для того, щоб вважатися дієтичним харчуванням. Це стосується саме суші, і таких їхніх видів як Спайсі кані, Гункан чука, Нігірі Ізумідай. Вони ідеально підійдуть для харчування під час дієти.