Це горошок, люцерна, редис, соняшник, базилік, гірчиця, буряк, льон. Також можна розширити асортимент до вирощування проростків брокколі, шпинату, амаранту, мангольду. Як видно з назв, тут немає звичної нам зелені – кропу, петрушки, м'яти, тож ресторани можуть зацікавитись новинкою.
Яка мікрозелень сама смачна
- Найпопулярніші культури мікрозелені:
- Брокколі
- Крес-салат
- Люцерна
- Брюква
- Редиска
- Редиска дайкон
- Рукола
– оскільки мікрозелень широко застосовується для додавання до основних страв і салатів, найбільш популярними сортами для реалізації на ринку є рослини з більш насиченим ароматом, кольором і яскраво вираженим смаком. Насамперед – це рукола, гірчиця, базилік, редька, червона капуста, дайкон та капуста кольрабі.