Як зрозуміти фільтроване пиво чи ні?

Нефільтроване пиво насичене дрібними частинками, мутне, має дріжджовий осад. Фільтрований напій абсолютно прозорий, не має ніяких вкраплень та осаду. У складі “живого” пива є колосальна кількість вітамінів та мікроелементів (у 10 разів більше ніж у його фільтрованому побратимі).Nov 1, 2019

Фільтроване (Пастеризоване) фільтрованому відсутній осад із дріжджів, прозора текстура. Проходить один етап фільтрації, завдяки чому стає світлим. Зазнає кількох кроків фільтрації. Насичений смак, глибокий аромат, характерний присмак дріжджів.

Якщо перше знайомство з нефільтрованим пінним напоєм виявилося вдалим, то цінителі рекомендують в обов'язковому порядку спробувати такі марки:

  • Erdinger;
  • Franziskaner;
  • Paulaner;
  • Hoegaarden;
  • Liebenweiss;
  • Dingslebener;
  • Krombacher;
  • Flensburger;

Просте світле пиво з якимось присмаком, який вже трохи підкиснув, а може так і задумано. Кисуватий терпкуватий аромат. Пиво легке, але смак різкий і дивний присмак, я б сказав, що деяких спецій з легкою гіркотою. Післясмак помірний.