Як зробити крейду смачнішою?

✔ По-третє, крейда найкраще тримати в чистих сухих пакетиках, мішечках тканини (без стороннього запаху) або в складених аркушах паперу. Крейда набуває присмак від старих картонних коробок, глиняного посуду, від сусідства з ароматними фруктами та коробками із взуттям, меблями чи ліками.

– Харчовий крейда сорти Насолода – це білі шматочки вапняку довільної форми. При розжовуванні природного крейда утворюється масляна кашка зі смаком вершків і легкими курно-солодкуватими нотками післясмаку (для крейдяних гурманів такий букет є ідеальним).

Біла гора. У продукту традиційний вершково-крейдовий смак, дзвінкий хрускіт, приємний післясмак. Старий Оскол – сухий крейда, за структурою і навіть смаком, що нагадує улюблене пісочне печиво. Хрумтить на зубах, у роті перетворюється на крупінисту кашку.