Як заряджати ельф бар 1800?

Найпростіший спосіб, як заряджати Elf ​​bar – це використання звичайного зарядного пристрою на 5 вольт. Від нього потрібно відрізати USB і оголити червоний та чорний дроти. Перед тим, як зарядити Elf ​​bar, його розкривають за допомогою плоскогубців і акуратно дістають усі «начинки».

Для того щоб зарядити пристрій, вставте комплектний кабель у USB роз'єм комп'ютера або зарядного пристрою, а другий кінець кабелю підключіть до гнізда, що знаходиться на дні Elf Bar RF350. Під час заряджання індикатор блиматиме. Після закінчення процесу заряджання індикатор згасне.

Знизу аксесуара розташований світлодіодний датчик. Він сигналізує про стан заряджання акумулятора. Визначити, що пристрій розряджений, нескладно. Якщо лампочка не горить, а сама система автоматично не вмикається при затягуванні, значить, акумулятор розрядився, настав час його заряджати.

Затяжка Elfa наближена до сигаретної – цей пристрій стане знахідкою для фанатів MTL-вейпінгу. Повертаючись до акумулятора, його ємність становить 500 мАг. Повна зарядка займає близько 1,5 години. Заряджання здійснюється за допомогою кабелю Type-C.