Як запекти тріску з лимоном?

20 хвилин Час приготування складає в середньому 20 хвилин. Щоб прискорити процес, можна нарізати рибу меншими шматочками. Готова тріска м'яка, до неї легко входить вилка, а філе легко відділяється від кісток.

При жарінні та запіканні цієї риби багатьом заважає виражений запах. Його нейтралізують попереднім вимочуванням сирий тріски у слабкому оцтовому розчині, огірковому розсолі, кефірі. А ось для юшки та відвареної риби сильний аромат – плюс. Він робить бульйон більш наваристим.

З погляду кулінарії та медицини тріска – Ідеальна риба. М'яке, практично безкістне біле м'ясо тріски чудово підходить для приготування різноманітних страв, а мінімальна кількість жиру відносить цей продукт до дієтичних розрядів.