Як вимочити м'ясо від антибіотиків?

Розріжте курку на дві половинки або відразу на порційні шматки та залийте половиною соляної суміші. Залишіть на пару годин, потім промийте курку проточною водою і знову повторіть процедуру, — радить «ЗДОРОВЕДІВ».

Ні на око, ні на дотик, ні по запаху визначити антибіотик в м'ясі неможливо. Сьогодні у світі не існує навіть швидких, простих та дешевих тестів для перевірки змісту антибіотиків в м'ясі.

Добре зарекомендував себе спосіб видалення шкідливих речовин – двічі прокип'ятити воду. Термічна обробка знищує не лише гормони зростання, антибіотики, але ще й 99,9% бактерій Поставте курку у воду на вогонь. Через 10 хвилин закипання потрібно злити воду, промити м'ясо та залити свіжою водою.