Як варити перловку для годівниці

Обов'язково потрібно добре промити зерно, бажано у великій кількості проточної води. Заливши перлову крупу, слід залишити її на 2-3 години, а краще – на ніч. Потім треба злити воду та ще раз промити зерна. Варять її з розрахунку – 1 стакан крупи на 3 склянки води.

Перловка – це одне з улюблених страв» плотви, підлящика, карася, язя. Ще однією перевагою перловки є її універсальність, тобто вона може бути ефективно використана як в якості насадки і прикормки у великих кількостях, на відміну, наприклад, від інших популярних наживок — хробака або опариша.

Як швидко зварити перловку в мультиварці – рецепт Для цього вам потрібно викласти крупу в чашу мультиварки і залити холодною водою. Вибрати режим "Каша", "Гречка" або "Рис". Якщо крупу не замочували, то час приготування складе 1.5 години, а якщо перловка "відпочивала" у воді, то вона буде повністю готова за 60 хвилин.

Скільки варити перловку Після замочування злийте воду та ще раз промийте крупу. Попередньо замочену перловку залийте водою у співвідношенні 1:3 (на одну частину крупи 3 частини води), доведіть до кипіння, посоліть та варіть до готовності 30-40 хв. При цьому вогонь виставляйте маленький і привідкрийте кришку.

Насамперед перлову крупу потрібно декілька разів промити у холодній воді, поки вода не стане прозорою. До промитої крупи налийте 3 склянки холодної води. Варіть перлову крупу на повільному вогні 5-7 хвилин|мінути з моменту закипання води. Воду злийте, крупу відкиньте на друшляк.





1. Промити перловку, замочити в холодній воді на 6-12 годин. 2. Злити воду, викласти перловку в мультиварку, змащену вершковим маслом, залити …