Як розморозити готові булочки?

Розморожуйте протягом 5 хвилин при низькій температурі в духовці або протягом 10 хвилин при кімнатній температурі. Хліб у тостер можна ставити без розморожування.

Розморожують хліб, залишивши його за кімнатної температури на 3–4 години прямо в упаковці. Щоб з'явилася хрумка скоринка, розморожувати хліб можна в духовці за температури 175 градусів. Можна, можливо розморозити скибочки хліба в мікрохвильовій печі, в тостері або грилі.

Якщо випічка трохи підсохла, але не підходить для мікрохвильової печі, загорніть її спочатку в сухий паперовий рушник, а потім у вологий; потім оберніть фольгою. Усього 10-15 хвилин при 200 ºС одночасно розігріють і розм'якшують випічку.