Як приймати ВІФЕРОН 1000000?

Рекомендована доза для дорослих – ВІФЕРОН® 1000000 МО по 1 супозиторію 2 рази на добу через 12 год щоденно впродовж 10 діб і більше у разі рецидивуючої інфекції. За клінічними показаннями терапія може бути продовжена.

Рекомендована доза для дорослих – препарат ВІФЕРОН® 500000 МО по 1 суп. 2 рази на добу через 12 год щодня протягом 5-10 діб. За клінічними показаннями терапія може бути продовжена. Вагітним з II триместру вагітності (починаючи з 14-го тижня гестації) рекомендовано застосування препарату ВІФЕРОН® 500000 МО по 1 суп.

Розрахунок добової дози препарату для кожного пацієнта проводять шляхом множення рекомендованої для даного віку дози на площу поверхні тіла, розраховану за номограмою для обчислення площі поверхні тіла за висотою і масою за Гарфордом, Террі та Рурком.

Гострі респіраторні вірусні інфекції, включаючи грип, у т. ч. ускладнені бактеріальною інфекцією, пневмонія (бактеріальна, вірусна, хламідійна) у дітей та дорослих у складі комплексної терапії; – інфекційно-запальні захворювання новонароджених дітей, у т. ч. у дорослих, у т. ч. у дорослих, у т. ч. у складі комплексної терапії; – інфекційно-запальні захворювання новонароджених дітей.