Як приготувати панірувальні сухарі?

Правильно зберігати сухарі можна практично будь-де з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С. Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакетах із паперу чи полотняних мішечках. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальні контейнери для сушок.

Самостійно підготовлені панірувальні сухарі слід зберігати трохи більше місяця, а покупні – протягом терміну, зазначеного виробником. Найкращою ємністю для зберігання панірувальних сухарів є скляна банка, що щільно закручується, або ж пластиковий контейнер.

Зберігати сухарі в домашніх умовах можна протягом декількох місяців, якщо дотримуватися кількох простих правил: зберігати їх потрібно окремо від свіжих хлібобулочних виробів за умов температури 0°С -+20°С. Рівень вологості не повинен перевищувати 75%.