Як приготувати капусту?

Розберіть броколі на суцвіття і викладете на лист, злегка змащений олією. Додайте до капусти олію, подрібнений часник, сіль і перець і добре перемішайте. Запікайте при температурі 220 °C протягом 10-15 хвилин. Не забувайте, що чим довше готувати броколітим м'якше вона буде.

Подавайте капусту як гарнір до м'яса, робіть з нею салати або вживайте окремо. Допускається посипати капусту сіллю, прованськими травами чи іншими спеціями. Також смачно є брокколі зі сметаною або грецьким йогуртом із гірчицею.

– Чим корисна броколі? — Брокколі – Надзвичайно цінний продукт, він містить вітаміни В1, В2, С, РР, В і Е, солі калію, фосфору, кальцію та магнію. Якщо розглядати кожен вітамін окремо, то броколі отримає досить втішну, навіть завидну характеристику.