Як приготувати фундук у мікрохвильовій печі?

2 хвилини Помістіть горіхи в ємність для мікрохвильові печі. Фундук обсмажуйте невеликими порціями по 100-150 г. Налаштуйте НВЧ-піч на потужність 800 Вт. Таймер виставте на 2 хвилини.

15 хвилин Підсохлий фундук потрібно покласти в сковороду з товстими боками та дном або в казан для смаження і поставити на невеликий вогонь. Рослинна олія додавати не потрібногоріх не підгорить, якщо його регулярно помішувати лопаткою або ложкою, краще дерев'яними. Прожарюватися до готовності горіх буде не більше 10-15 хвилин.

Фундук сирий – користь для здоров'я Регулярне вживання сирого фундука допомагає боротися із проблемами передміхурової залози, його часто радять їсти людям, які хворіють на цукровий діабет. Поживні компоненти горіхів підвищують імунітет і допомагають людині боротися із сезонними вірусними захворюваннями.