Як правильно заморозити тунця?

Можна заморозити тунець у закритому контейнері, але лише протягом перших 2 днів після відкриття консервів. Копченого лосося ("сальмон меушан") треба добре запакувати і покласти в холодильник, у задню його частину. Зберігати до 7 днів із моменту відкриття упаковки.

Заморожені тунці можуть зберігатися при температурі не вище -18 градусів Цельсія (зазвичай -24 і нижче) трохи більше 3,5 місяців. Тунець ярусного лову може зберігатися до 5 місяців.

Риба очищається від нутрощів і луски, при необхідності обробляється, промивається холодною проточною водою, обсушується паперовим рушником від надмірної вологи. Потім її необхідно розкласти в один шар на розносі або деко, застеляному пергаментом і помістити в такому вигляді в морозилку на 3-5 годин.