Як правильно сушити трав'яний чай?

Сушим при 35°-40°C на 2-3 години після того, як трави підв'ятий можна збільшити температуру до 50°C. Запам'ятайте, що потрібно щогодини ворушити травищоб краще просушилися і не прилипли до один одного. Після сушіння трав дати постояти і охолонути при кімнатній температурі.

Зміцнюють серцево-судинну систему: глід (нарівні з плодами – квітки та листя), звіробій, кропива, любисток, мати-й-мачуха (квітки та листя), календула, гречка (квітучі стебла), меліса, огіркова трава, пустирник, та , деревій, цикорій (коріння та стебла).

Трави слід укладати на лотки нещільно один до одного. Зручно використовувати електросушарку для овочів та фруктів, обладнану режимом «Трави». Рослини, що містять ефірноолійні речовини, необхідні сушити за температури 30–35 °С.