Як правильно обробити яловичий рубець?

Вимочіть рубець Розведіть у воді 1 або 2 столові ложки перекису водню і добре перемішайте щоб перекис рівномірно змішалася з водою. Залишіть рубець на годину у цьому розчині. Протягом цієї години перевертайте частіше рубець і вичавлюйте його під водою (як губку).

Натріть рубець великою кількістю харчової соди, потім зануріть у миску з оцтом і залиште вбиратися приблизно на 30 хвилин. Процедуру повторюють з розтиранням та зіскоблюванням. Є можливість ошпарити рубець, щоб очистити його та видалити запах. Це робиться шляхом кип'ятіння достатньої кількості води.

1Рубець очистити, вимити, варити з морквою і петрушкою 3-4 години, охолодити, посипати товченим часником, перцем, зеленню, згорнути щільно рулетом, перев'язати і доварити в тому ж бульйоні.