Як перекладається місо?

味噌) продукт традиційної японської кухні, найчастіше у вигляді густої пасти. Місо виробляється шляхом бродіння соєвих бобів, рису, пшениці або суміші з них за допомогою спеціального виду цвілевих грибів Aspergillus oryzae (яп.

Заговорили про місоКоли виявили, що злаки або боби, які ферментували особливим чином і розтирали в пасту, надають їжі особливий смак, знезаражують їжу, тим самим роблячи її корисною. Однак, відкриття місо відбулося у Китаї.

Запах у місо буває слабкий, ніжний, а деякі сорти, навпаки, сильно лоскочуть ніздрі своїм гострим, пікантним ароматом. Присмак може бути і солонуватим і солодкуватим. Місо — це не самостійна страва, а приправа, що дозволяє розкрити та посилити істинний смак продуктів.

Корінь: –місо-….Морфологічні та синтаксичні властивості

відмінокод. год.мн. год.
Їм.місомісо
Р.місомісо
Д.місомісо
Ст.місомісо