Як називається шоколад для кондитерів?

Кондитерські шоколад і какао Кондитерський шоколад – Поняття, що охоплює цілий ряд видів шоколаду та продуктів на його основі для виробництва кондитерських виробів. Рідкісний десерт обходиться без цього доповнення, використовуваного кондитерами для певних завдань.

Варто відмовитись від шоколаду, який містить какао-порошок, ідеальний шоколад для кондитера вміст терте какао (какао-масу). У натуральному шоколаді може міститися лише натуральний ароматизатор – це ваніль, ніяких штучних ароматизаторів.

Шоколадні дропси – це тверді крапельки чорного, молочного або білого. шоколаду, які можна використовувати як прикраси, добавки до печива, кексів, морозива, а також для створення глазурі або начинок.

Якість шоколаду залежить від процентного вмісту тертого какао та какао-олії в порівнянні з процентним вмістом цукру, сухого молока та інших інгредієнтів.Залежно від цього показника розрізняють види шоколаду:

  • білий;
  • молочний;
  • гіркий;
  • десертний, або напівгіркий.

Nov 17, 2021