Як маринувати оленя?

Як правильно вимочувати продукт перед приготуванням?

  1. взяти підготовлене м'ясо оленя та добре промити його під проточною водою. Слід прибрати всі забруднення та плівочки;
  2. після цього необхідно приготувати розчин з оцтом. …
  3. підготовлений шматок опускають у воду і залишають щонайменше на 12 годин.

Маринад пом'якшить м'ясо, додасть йому аромат і видалить неприємний присмак. Краще залишити м'ясо у маринаді на ніч у холодильнику, використовуючи великий пакет. Маринуйте м'ясо дрібними шматками. Зазвичай маринад, залишений на ніч, просочується в м'ясо лише на кілька міліметрів.

З трав до оленіні хороші чебрець, базилік, м'ята, оргегано, шавлія і розмарин, також можна додати цибулю та часник. Незвичайним варіантом стане приправа під назвою мацис, що нагадує мускатний горіх, тільки з тоншим смаком.