Як квасити капусту кімчі?

Тримати не менше 5 днів за кімнатної температури. Зберігати готове кімчі потрібно в прохолодному місці. Перед їжею порізати салат невеликими шматочками (3-4 см). Приємного апетиту!

Завдяки всім цим трьом компонентам ці страви дуже позитивно впливають на наш мікробіом – сукупність усіх мікробів, що населяють організм людини”. Тож обидві закуски корисні, зазначила Ірина Лизун, але в одному квашена капуста точно перевершує кімчі. “Вітаміну С квашена капуста містить більше.

До її складу входить безліч цінних речовин, таких як клітковина, пробіотики, антиоксиданти та вітаміни. Кімчі зміцнює імунітет, знижує артеріальний тиск, покращує стан у разі діабету та сприяє розщепленню жирових відкладень (за що його окремо люблять корейці).