Як роблять справжній коньяк?
Щоб отримати коньячні спирти (о-де-ві), вино переганяється двічі на мідних кубах-аламбіках. Після перегонки спирти поміщаються в бочки з французького дуба (найчастіше вирощеного в лісах Лімузена або Тронсе). Подальший за цим процес займає кілька років, а іноді десятиліть.
Як зробити коньяк у дубовій бочці в домашніх умовах?
- Самогон підготувати до облагородження. Інгредієнти нададуть алкоголю свій аромат. …
- Першими в ємність з дистилятом вирушають горіхові перетинки, чайне листя, гвоздика.
- Далі додають кмин та цукор. Потім кислоту.
- Майбутній домашній коньяк наполягають 4 доби. …
- Рідина фільтрують кілька разів.