Як із самогону зробити коньяк без смаку самогону та запаху в домашніх умовах швидко

Як роблять справжній коньяк?

Щоб отримати коньячні спирти (о-де-ві), вино переганяється двічі на мідних кубах-аламбіках. Після перегонки спирти поміщаються в бочки з французького дуба (найчастіше вирощеного в лісах Лімузена або Тронсе). Подальший за цим процес займає кілька років, а іноді десятиліть.

Як зробити коньяк у дубовій бочці в домашніх умовах?

  1. Самогон підготувати до облагородження. Інгредієнти нададуть алкоголю свій аромат. …
  2. Першими в ємність з дистилятом вирушають горіхові перетинки, чайне листя, гвоздика.
  3. Далі додають кмин та цукор. Потім кислоту.
  4. Майбутній домашній коньяк наполягають 4 доби. …
  5. Рідина фільтрують кілька разів.