Як і коли є папайю?

Якщо ви вирішили купити папайю та побалувати себе екзотичною ягодою, корисно буде дізнатися, як її їсти. Стиглий плід, якщо він досить м'який, можна їсти прямо відразу. Якщо ж він твердий, то дайте йому "дозріти", помістивши на 1-5 днів у тепле місце, і перевіряйте м'якість.21 May 2020

Перед вживанням папаю слід очистити від шкірки та видалити насіння. Деякі воліють просто розрізати фрукт навпіл, очистити половинки від насіння, та є м'якуш за допомогою ложки.

Папайю можна, можливо нарізати скибочками будь-якої зручної форми – і прямо в шкірці, і очищену.Ось найпоширеніші способи.

  1. Розрізати плід навпіл, прибрати шкірку та кісточки, нарізати поперек або кубиками.
  2. Нарізати вздовж скибками, як кавун.
  3. Розрізати навпіл, видалити насіння і вишкрібати м'якоть ложкою.

27 грудня 2020

По 1 таблетці 3 рази на день після їди, повільно розжовуючи.