4. Здобні сухарі можна зберігати протягом 15-20 днів.Mar 26, 2022
Правильно зберігати сухарі можна практично будь-де з рівнем вологості 70-75% і температурою 0°С -+20°С. Якщо вони зроблені з хліба, краще тримати їх у пакетах із паперу чи полотняних мішечках. Деякі господині використовують для зберігання сухарів хлібниці та спеціальні контейнери для сушок.
Зберігання сухарів Правильно приготовлені сухарики – продукт, що практично не псується, в сухому темному приміщенні їх можна зберігати кілька років. Для цього повністю охолоні шматочки потрібно скласти в мішечок тканини, зав'язати і скласти в шафку для зберігання.
Зберігати при температурі не вище 20С та відносній вологості не більше 75%. Термін придатності до 9 місяців.