Група А являє собою макарони з борошна лише твердих сортів пшениці, група Б – продукцію з м'якої склоподібної пшениці, група В – з хлібопекарського борошна. Крім того, тверді сорти пшениці можна ідентифікувати на упаковці за словами durum, пшениця твердих сортів або semolina di grano duro.Jul 11, 2016
Які макарони з твердих сортів пшениці найкращі
- Найкраща паста з твердий пшениці
- Mancini.
- Granmulino.
- MAKFA.
- «Дон Макарон гурман»
- "Амерія"
- «Шебекінські»
- «Роллтон»
Якщо макарони з написом "група А" однорідні або з темними точками – це нормально, але білі або світло-жовті точки означають, що борошна з м'якої пшениці в них більше, ніж має бути. Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, та якщо з м'яких – легко ламаються.
Різниця між макаронними виробами групи А та групи В у тому, що борошно твердих сортів (крупка) містить більше рослинних білків, більше вітамінів та мінералів, більше клітковини. На імпортних упаковках групу А можна ідентифікувати за написом "durum" або "semolina".