Як дізнатися макарони твердих сортів чи ні?

Група А являє собою макарони з борошна лише твердих сортів пшениці, група Б – продукцію з м'якої склоподібної пшениці, група В – з хлібопекарського борошна. Крім того, тверді сорти пшениці можна ідентифікувати на упаковці за словами durum, пшениця твердих сортів або semolina di grano duro.Jul 11, 2016

Які макарони з твердих сортів пшениці найкращі

  • Найкраща паста з твердий пшениці
  • Mancini.
  • Granmulino.
  • MAKFA.
  • «Дон Макарон гурман»
  • "Амерія"
  • «Шебекінські»
  • «Роллтон»

Якщо макарони з написом "група А" однорідні або з темними точками – це нормально, але білі або світло-жовті точки означають, що борошна з м'якої пшениці в них більше, ніж має бути. Зігнути продукт. Макарони з твердих сортів пшениці добре гнуться, та якщо з м'яких – легко ламаються.

Різниця між макаронними виробами групи А та групи В у тому, що борошно твердих сортів (крупка) містить більше рослинних білків, більше вітамінів та мінералів, більше клітковини. На імпортних упаковках групу А можна ідентифікувати за написом "durum" або "semolina".