У якому сирі менше казеїну?

2. Який сир вибрати? Козячий, овечий. Вміст казеїну та лактози в таких сирах не менший, але в них рідше зустрічається позамежна кількість гормонів і ці тварини трохи рідше хворіють.26 Nov 2017

Гауда, моцарелла, фета, копчений сир, бутербродний та сир для піци – бренд Volko Molko всі ці сорти виробляє без лактози.

Увага! При нестерпності казеїну не можна вживати молочні продукти.У чому полягає?

  • нежирний сир – 0,17;
  • сметана 20% – 0,15;
  • кефір, кисле молоко – 0,15;
  • айран – 0,13;
  • кумис – 0,1;
  • вершки – 0,1;
  • молочний шоколад – 0,05;
  • морозиво – 0,03.

сир пармезан У якому сирі найбільше казеїну? Найбільше білка в твердих сирах, а чемпіоном з білку є сир "Пармезан". Згідно з довідковими даними (USDA, SR27), вміст білка в класичному пармезані – 36%, вміст жиру – 26%.