У чому витримується джин?

Еллоу/Жовтий джин або Yellow Gin – досить рідкісний екземпляр, даний вид витримується у бочках протягом 3-5 років. Завдяки чому має бурштиновий колір, а у смаку зливаються воєдино ялівцеві ягоди та дуб. Плімутський джин або Plymouth Gin – цей джин готують лише у Плімуті, він захищений авторським правом.

Джин – Напій міцний, тому наливати його потрібно в невеликі чарки (35-50 мл об'ємом). Ідеально, якщо вони будуть кришталевими.

gin) – міцний алкогольний напій міцністю не менше 37,5%. Виготовляється шляхом перегонки зернового спирту з додаванням рослинних прянощів, зазвичай це ялівцева ягода, коріандр, корінь дудника (ангелика), корінь ірису, мигдаль та інші, які надають джину його характерний смак.