Скільки варити фрикадельки з телятини

Курячі фрикадельки в середньому варять 10 хвилин, а ось з м'яса індички – 15 хвилин. У випадку, коли було вирішено взяти фарш із свинини чи яловичини, то на варіння фрикадельок потрібно залишити 20 хвилин.

Разом із овочевою сумішшю в киплячий суп опустити підготовлені фрикадельки і варити 15-20 хвилин. За 10 хвилин до готовності суп посолити і додати лавровий лист, а перед тим, як зняти з плити, приправити дрібнорубаною зеленню.

Для того, щоб приготувати фарш з м'яса, необхідно спочатку зварити м'ясо , а потім прокрутити його через м'ясорубку. тефтелі варити 20 хвилин.

Заморожені фрикадельки запікати у духовці при температурі 180 °C протягом 40 хв, або готувати на паровій бані.

Поживна (харчова) цінність в 100 г продукту: білки-5,8г; жири-5,2г; вуглеводи-11,4г. Енергетична цінність (калорійність) в 100г продукту: 465,4 кДж (112 ккал).

Макарони для смаження потрібно викладати на сковороду одним шаром і постійно помішувати їх, щоб не пригоріли. Після смаження не варто чекати, поки макарони охолонуть – їх потрібно одразу кидати у суп.





Час приготування: 35 хв. Пропоную перевірений рецепт фрикадельок з телятини. Соус приготуємо зПлавленого сиру і йогурту. Рецепт можна додати в …