Що таке Ти єси на небі

Отче наш, що єси на небесах! Нехай святиться ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліба нашого щоденного дай нам сьогодні і прости нам провини наші, як і ми прощаємо винуватцям нашим, і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

Чи можна читати Отче наш щодня? Тому читати її можна за будь-яких обставин і в будь-якій ситуації. Без «Отче наш» не обходиться жодне богослужіння, жодна треба, жодна домашня молитва. У православній традиції прийнято читати «Отче наш» перед їжею.

Нехай святиться Ім'я Твоє, нехай прийде Царство Твоє, нехай буде воля Твоя, як на небі, так і на землі. Хліба нашого насущного дай нам на кожний день. І прости нам наші гріхи, бо й самі ми прощаємо кожному боржникові нашому. І не введи нас у випробовування, але визволи нас від лукавого!

ДЛЯ ЧОГО МОЛЯТЬСЯ СОРОК РАЗ НА ДЕНЬ "ОТЧЕ НАШ"? – YouTube.

Молитва «Отче наш» читається 40 раз в день – РЯТУЄ людину в цей день від будь-якої катастрофи, бурі, землетрусу, повені, аварії, від будь-яких стихійних лих і навіть неминучої смерті на війні.





Що таке Ти єси на небі? 2023 by admin Іже єси на небесах (значення фразеологізму) сущий на небесах (Вираз старослов’янською мовою з молитви "Отче наш", яку подав Ісус Христос у Нагірній проповіді).