Що потрібно додати в тефтелі щоб вони не розвалювалися

Тефтелі — це невеликі кульки з м'ясного фаршу з додаванням рису, сухарів, цибулі, спецій. На відміну від звичайних котлет, тефтелі завжди тушкуються і подаються разом із томатним чи вершковим соусом.

Якщо все зроблено правильно, а при смаженні тефтелі розвалюються, значить, фарш занадто вологий. Можливо, погано віджали хліб, а можливо, відварений рис немає достатньої клейкості.

Запікати тефтелі у духовці приблизно 40 хвилин за температури 180°С до утворення скоринки і повної готовності.

Строк придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18 С. В літній період рекомендовано переносити в термопакетах. Спосіб приготування: тефтелі заморожені помістити в каструлю, за бажанням зробити зажарку, залити води і тушкувати 25 хвилин.

На гарнір до тефтелі рекомендується подавати картопляне пюре, рис або сочевицю.





Ми розповімо, як приготувати смачні тефтелі в томатному соусі і який додати інгредієнт, щоб вони не розвалилися. Рецепт тефтелів у томатному соусі …