Що потрібно для поїздки в Дубай 2022

З листопада 2022 року в ОАЕ знято всі коронавірусні обмеження для вʼїзду. Мандрівникам більше не потрібно предʼявляти результат ПЛР-тесту, сертифікат про вакцинацію або одужання від COVID-19.

Умови в'їзду для українців в ОАЕ у 2023 році Документи для перетину кордону – звичайний або біометричний закордонний паспорт, термін дії якого мінімум 6 місяців з дати перетину кордону, а також медичне страхування. Сертифікат вакцинації від COVID-19 або ПЦР-тестування не потрібні.

Еміратська сторона дозволяє громадянам України, які користуються паспортами громадянина України для виїзду за кордон, перебувати на своїй території без в'їзної візи максимальним строком до 30 днів.

Під час поїздки вам обов'язково знадобиться легкий одяг із натуральних тканин. Для жінок ― сукні, шорти та костюми. Для чоловіків ― вільні штани і шорти довжиною до коліна. Дубай ― дуже толерантне місто, проте з поваги до місцевих звичаїв у громадських місцях прийнято вдягатися скромно.

– Реєстрація на рейс в ОАЕ здійснюється тільки при наявності копії візи. – Імміграційна служба ОАЕ має право не мотивувати причину відмови або затримки у видачі візи. – Вартість туристичної візи – 70 дол. США.

Митний контроль в ОАЕ Заборонено ввозити в країну зброю, будь-які види наркотиків, вироби зі слонової кістки, відео та друковану продукцію еротичного змісту. Будь-які відеокасети, DVD носії та літературні видання вилучаються митними службами для перегляду на предмет наявності неприпустимого для мусульман змісту.





Дубай — космополітичне місто, в якому проживають представники багатьох культур та релігій. В еміраті толерантно ставляться до будь-яких модних вподобань. На пляжах, у спа-салонах, в …