Навіщо котлети обвалюють у сухарях?

Без паніровки котлети пригорятимуть, тому їх обов'язково потрібно чимось обвалювати. Переважно обвалювати котлети в панірувальних сухарях, і ось чому. Панірувальні сухарі захищають котлети від пригорання.. Не завжди є на кухні гарна сковорода з покриттям проти пригоряння.

Попередньо котлети обов'язково потрібно добре обвалювати у борошні або панірувальних сухарях. 3. Не варто викладати котлети «впритул» – їх буде важко перевернути на інший бік. Краще, якщо вони не стикатимуться один з одним.

Паніровка потрібна для того, щоб зберегти соковитість основного продукту, надати йому нового вигляду, аромату, смаку. Найчастіше для цього виду обробки застосовують панірувальні сухарі, які використовують не тільки для обсмажування котлет та інших продуктів, але і для деяких кондитерських виробів, наприклад, штруделю.

У борошно виріб варто попередньо обваляти для того, щоб утворилася смачна і хрумка скоринка. Крім того, обвалявши виріб у борошноБудьте впевнені в тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м'якою. Але це ще не все, борошно захистить напівфабрикат від підгоряння.