Найбільше його в дріжджах, бобових, нирках, печінці, хлібі грубого помелу, яєчному жовтку, яловичині, а також баранині. У невеликому обсязі він є в гречаній крупі, картоплі, рисі, гарбузі, квасолі, сочевиці, перці.
Міститься він у молочних і кисломолочних продуктах, рибі, у моркві, салаті, томатах, цибулі. Вітамін В міститься в таких продуктах, як хліб, каші, сир, сир, яйця, капуста, квасоля, горох, цибуля, горіхи.
У якому вигляді представлені вітаміни групи “В”
- цільнозернові продукти – В1, В7;
- бобові – В1, В2, В3, В5, В9;
- яйця – В1, В2, В3, В5, В7 (яєчні жовтки), В12;
- горіхи – В1, В2, В3, В6, В7;
- печінка – В5, В6, В9, В12 (яловича);
- м’ясо пісне – В2, В3, В5, В6, В12 (яловичина);
- птиця – В3, В6;
- риба – В3, В6, В7 (лосось), В12;