Скільки років райдеру із Рапунцель

Рапунцель росте дуже красивою дівчиною з довгим золотистим волоссям. Коли дівчинці виповнюється 12, чаклунка замикає її у вежі посеред лісу. Там немає ні сходів, ні дверей, а лише одна кімната і одне вікно.

Флін — крадій, який живе вільним життям. Він завжди досягав чого хотів, до того дня, коли він зустрів Рапунцель — дивакувату дівчину з надзвичайно довгим золотим волоссям.

Рапунцель — юна принцеса, була викраденою матінкою Готель у короля і королеви, коли вона була ще малятком. У Рапунцель довге (більше 21 метра) золоте волосся (пізніше коротке каштанове волосся) і великі смарагдово-зелені очі. Вона носить рожево-бузкову сукню.

Паскаль — обычный зелёный хамелеон, умеющий менять цвет. Имеет очень длинный язык, благодаря которому часто проделывает интересные вещи с его помощью (к примеру, ловит им мух); огромные карие глаза, трехпалые лапы и длинный, закрученный в спираль хвост.

Цікаво також, що саме слово “рапунцель” утворено від латинського слова rapa, що означає “ріпа, ріпка”.





З розкриттям того, що король Едмунд є батьком Юджина у «Зіткнення доль», підтверджується, що Юджину 25 років у серіалі та 23 роки під час мультфільму. Нейтан Грено зізнався, що бачить у ньому …