Для чого використовується пінофол?

Пінофол фольгований – сучасний ефективний утеплювач, що поєднує властивості тепло-, звуко-, паро- та гідроізоляції. Винайдений у США для утеплення скафандрів космонавтів, сьогодні він широко застосовується, коли потрібно утеплення будівель, комунікацій, систем опалення та кондиціювання повітря.Oct 23, 2017

Укласти пінофол на підлогу можна своїми руками без залучення професіоналів. Головне – дотримуватись основного правила: між основою та утеплювачем повинен залишатися невеликий зазор, щоб забезпечити вентиляцію. Достатньо півтора-двох сантиметрів, щоб не з'являвся конденсат.

Основні правила застосування Пінофола Рекомендується наклеювати його на обрешітки або поверхні конструкцій, в яких обробний шар зафіксований на жорстких підставках, підвісах. Спінений поліетилен легко зволожується і пропускає через себе водяну пару. У зволоженому стані він втрачає теплоізоляційні якості.

Ізоляція Пінофол – матеріал нового покоління для утеплення приміщень та труб різного діаметру. Утеплювачі виготовляються із спіненого поліетилену з фольгованим покриттям. Області застосування утеплювачів Пінофол широкі. Їх можна використовувати для утеплення стін як із зовні приміщення, так і всередині його.