Де живе Марк Тішман?

За порадою ріелторів співак переключив свою увагу на Патріарші пруди, де у результаті знайшов своє ідеальне житло Квартира розташована у старовинному будинку, зробленому німецькими військовополоненими для працівників авіації. Житло не дуже велике, всього дві кімнати, але досить затишне.

Марк Тішман зізнається, що для своїх 37 років він надмірно романтичний. Артист не може підходити до весілля з раціональної точки зору, а виключно за велінням серця. Випускник сьомого сезону популярного телепроекту «Фабрика зірок» Марк Тішман досі залишається одним із завидних наречених.

Махачкала, РосіяМарк Тішман / Місце народженняМахачкала – місто на півдні Росії, розташоване на березі Каспійського моря. Столиця Республіки Дагестан. Третє за чисельністю населення місто Північно-Кавказького регіону та найбільше місто Північно-Кавказького федерального округу. Утворює міський округ місто Махачкала. Вікіпедія

Батько – Йосип Аркадійович Тишман – Інженер, родом з Чернівців; мати — Ізольда Михайлівна Тишман – Лікар із сім'ї бессарабського походження. Марко має старшого брата Михайла, за професією теж лікар.