Як грати в гру Свинтус на картах?

«Свинтус» безпосередньо перед тим, як викласти свою передостанню карту, гравцеві необхідно обвести презирливим поглядом оточуючих і вимовити «Свинтус!». Якщо він не зробить цього, то будь-який із противників зможе «зловити» його з однією картою на руках і змусити тягнути три додаткові карти як штраф.

Підрахунок очок відбувається таким чином: перший гравець, який позбавився своїх карт – отримує стільки очок, скільки карт залишилося у всіх супротивників на руках. Гравець, який набрав 30 очок – абсолютний переможець гри свинтус! Тепер ти готовий.

Ціль ігри: Позбутися всіх своїх карт і підкласти іншим гравцям якнайбільшу свиню у вигляді додаткових карток. Гравцю, який позбувся всіх своїх карт, записуються очки за кількістю карт, що залишилися в інших гравців. Гра триває до 30 очок, а тому, хто програв, можна замовити смачно похрюкати.

На початку ігри в Свинтус Усе карти перемішуються та лунають гравцям – по 8 штук на рило. Колода, що залишилася, кладеться на стіл «сорочкою» вгору. Ціль ігри – Позбутися всіх своїх картпідкладаючи їх нічого не підозрюючим товаришам.