Як брати флемоксин 250 дітям?

Дітям від 3 до 10 років призначають по 375 мг 2 рази на добу або по 250 мг 3 рази на добу. Дітям у віці від 1 до 3 років призначають по 250 мг 2 рази на добу або по 125 мг 3 рази на добу. Добова доза препарату для дітей (включаючи дітей до 1 року) становить 30-60 мг/кг/сут, розділена на 2-3 прийоми.

Скільки днів потрібно пити Флемоксин дитині? У разі інфекцій легкого та середнього ступеня тяжкості препарат приймають протягом 5-7 днів. Однак у разі інфекцій, викликаних стрептококом, тривалість лікування повинна становити не менше ніж 10 днів.

Препарат призначають до, під час або після їди. Таблетку можна проковтнути повністю, розділити на частини або розжувати, запивши склянкою води, а також можна розвести у воді з утворенням сиропу (20 мл) або суспензії (100 мл), що мають приємний фруктовий смак.

Спосіб застосування. Препарат призначають незалежно від прийому їжі (до їжі, під час їжі, після їжі). Флемоксин Солютаб можна проковтнути, запивши склянкою води; можна розвести у воді (20 мл – ½ склянки), з утворенням солодкої суспензії, має приємний лимонно-мандариновий смак.